Logo

Resultat af søgning

Fisk og skaldyr


 

Fisk og skaldyr

 

Når man holder af madlavning under åben himmel, er der ikke meget, der overgår lyden og duften af fisk og skaldyr, der syder på grillen. Mange mennesker tror, at det er svært og tidskrævende at grille fisk, men intet kunne være mere forkert.

 

Små hele fisk og skaldyr er nærmest som en naturens gave til grillentusiasten. Der er næsten intet arbejde med dem, før de uden større besvær kan grilles. Tag på en smagstur jorden rundt og prøv nogle af de klassiske retter, f.eks. japanske fiskesteaks med teriyakisauce, skandinavisk makrel med krydret dressing af dild, kapers og tomat eller en australsk lækkerbisken med rejer og kammuslinger på spid.

 

✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 

1 2 3 4 
1 2 3 4 
1 2 3 4 
Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her