Logo

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

 

Hjemmelavede fiskefrikadeller er nemme at lave og så sikrer du samtidig, at smagen forbliver frisk, når de skal serveres. Få opskriften her

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: Støbejernspande, Foodprocessor

 

# Ingredienser

Fiskefrikadeller:
400 g lyssej
400 g torsk
200 g røget laks
salt og peber
3 æg
1 spsk hvedemel
1½ dl piskefløde
smør og olie til stegning

 

Remoulade:
5 spsk mayonnaise
2 spsk yoghurt naturel
3 spsk finthakkede pickles
1 spsk finthakkede kapers
1 spsk finthakkede syltede agurker
1 spsk fintsnittet purløg
1 knsp karrypulver
1 spsk gurkemeje
salt, peber og sukker

*

I køkkenet

Fiskefrikadeller:
Blend lyssej, torsk og laks med salt og peber i en foodprocessor.

Tilsæt æg, mel og fløde, og blend det hele godt.

 

Remolade:
Bland mayonnaise og yoghurt.

Vend pickles, syltede agurker, kapers og purløg i.

Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker og lidt karry.

Tilsæt gurkemeje, til farven er passende.

Lad remouladen trække i ca. 1 time i køleskab.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, høj varme.

Sæt panden i på risten, og lad panden varme godt op.

Form farsen til små frikadeller med 2 spiseskeer, og steg dem i smør og olie på panden i 2-3 minutter på hver side.

 

Tips: Servér frikadellerne med hjemmelavet remoulade, rugbrød og citronbåde.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her