Dette er en vidunderlig ret med et ægte mexicansk tema, og den er ret stærk og krydret.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
4 torskefileter uden skind
Til avocadosalsaen:
1 stor moden avocado
2 spsk friskpresset citronsaft
1 tomat uden kerner, flået og hakket
1 løg, hakket fint
friskkværnet sort peber efter smag
Til marinaden:
1 spsk limesaft
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt, hakket
2 fed hvidløg, hakket
2 røde chilifrugter, hakket
2 spsk let sojasauce
1½ dl fiskefond
1 tsk chilipulver
* Tilberedning
1 Før tilberedningen af avocadosalsaen skal avocadoen
udstenes og skrælles.
Derpå kommes den i en blender eller foodprocessor sammen med
citronsaften
og blendes til den er glat, ca. 10 sekunder.
Hæld pastaen i en skål og tilsæt tomat, løg og peberfrugt.
Dæk til og stil salsaen i køleskabet til den skal bruges.
2 Læg torskefileterne på fire stykker firkantet kraftig
folie.
Kom ingredienserne til marinaden i en blender og blend i 10
sekunder.
Bred marinaden ud over torskefileterne og luk pakken omkring
fisken,
så alle lukninger er tætte.
3 Grill over middelvarme i 10-15 min. Server med avocado-salsaen.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------