Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil
oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fisk og skaldyr
er også godt grillen.
4 portioner. Tilberedningstid: ca. 15 min (plus
grillstegning)
# Ingredienser
600 g klargjort blæksprutte
1 bdt. persille
4 fed hvidløg
2 spsk olie
1 spsk citronsaft
salt og sort peber
* Tilberedning
1 Skyl blæksprutten, dup den tør og skær den ud i stykker.
Skyl persillen, slyng den tør og hak den fint.
Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint.
Bland dem med persillen og sæt det til side.
2 Varm en grillrist op, beklæd den med stanniol og
pensl med lidt olie.
Fordel blækspruttestykkerne herpå og
grill dem i ca. 5 min, til de bliver rødlige.
3 Vend dem undervejs og pensl dem med resten af olien.
Anret dem så snart de er let brunede.
4 Stænk blæksprutterne med citronsaft og
krydr kraftigt med salt og peber.
Drys persille-hvidløgsblandingen over og server.
Hertil passer grillede kartofler.
1.
2.
3.
4.
Pr. portion ca. 773 kJ/184 kcal. 24 g protein, 7 g fedt, 5 g
kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk