Spid med fisk og chorizo. Når vi nu vil lave DK's største samling
grill-opskrifter, så må vi også slå et slag for chorizo på spid: Denne spanske,
krydrede pølse der tilfører hele spiddet ekstra smag...
Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min.
Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.
Grilltemperatur: 180 °C. Kernetemperatur: 58 °C. Udstyr: Rack
til grillspid.
# Ingredienser
500 g fiskefilet (fast, hvid fisk)
200 g chorizopølse
1 spsk rapsolie
salt og peber
I køkkenet
Skær fiskefileterne i store tern (2 x 2 cm).
Læg filetterne i en røreskål og bland dem med olie, salt og
peber.
Skær chorizoen i store tern (1,5 x 1,5 cm).
Sæt skiftevist fisk og chorizo på spiddene.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte varme, ca. 180 °C.
På en kulgrill skal du bruge briketter i en mængde, der svarer til en halv
grillstarter.
Sæt spiddene i Rack'et.
Grill spiddene i ca. 10 minutter, eller til fisken er
færdig.
Tips: Hvis du ikke har et rack til grillspid, kan du
klargøre grillen til indirekte varme og lægge spiddene midt på grillristen.