Brug en åben grill
med kul eller en gasgrill til dette rejeorgie. Husk også, at du kan halvere
mængderne og servere dem som forret.
4-6 portioner
#
800 g store rejer
med skal, men uden hoved (størrelse 16/20)
¾ dl olie
4 fed hvidløg,
pressede
1 tsk knust piri
piri eller chiliflager
1 tsk salt
En salat, fx
kikærter, rucola og cherrytomater
*
1. Gør salaten klar,
og stil den til side.
Optø rejerne, pil
dem og tør dem med køkkenrulle.
Rør olie og hvidløg
sammen med chiliflagerne.
Bland rejerne
omhyggeligt med olien.
Strø salt på, men
vær omhyggelig, så alle rejer bliver saltet jævnt.
2. Lad kullene
brænde ned, til gløderne er grå.
Kontroller varmen,
som skal være meget stærk.
Læg et jævnt lag
rejer i en klemrist, eller brug en grillkurv eller lignende.
Grill rejerne i ca.
2 min. på hver side over direkte varme.
Server de frisk
grillede rejer med salaten.