Logo

Fyldte sardiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte sardiner

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 6 personer

 

# Ingredienser

15 g frisk persille, finthakket
4 fed hvidløg, finthakkede

12 friske sardiner, rensede og afskællede

3 spsk citronsaft
75 g hvedemel

1 tsk stødt spidskommen
salt og peber

olie, til at pensle med

 

* Tilberedning

1 Vend hvidløg og persille sammen i en skål.
Skyl fiskene ind- og udvendigt i rindende koldt vand, og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle.

Fyld fiskenes bug med urteblandingen, og gnid ydersiden af dem med resten.
Stænk citronsaft over sardinerne, og læg dem på et stort fad (ikke metal).

Dæk med film og lad dem marinere på køl i 1 time.

 

2 Varm grillen godt op.

Bland mel og spidskommen sammen og krydr med salt og peber.
Drys melet ud på en stor tallerken og vend forsigtigt sardinerne i det, til de er godt dækket overalt.

 

3 Pensl sardinerne med olie og grill dem ved jævn varme i 3-4 min på hver side.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her