Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 6 personer
# Ingredienser
15 g frisk persille,
finthakket
4 fed hvidløg, finthakkede
12 friske sardiner,
rensede og afskællede
3 spsk citronsaft
75 g hvedemel
1 tsk stødt
spidskommen
salt og peber
olie, til at pensle
med
* Tilberedning
1 Vend hvidløg og
persille sammen i en skål.
Skyl fiskene ind- og udvendigt i rindende koldt vand, og dup dem tørre med et
stykke køkkenrulle.
Fyld fiskenes bug
med urteblandingen, og gnid ydersiden af dem med resten.
Stænk citronsaft over sardinerne, og læg dem på et stort fad (ikke metal).
Dæk med film og lad
dem marinere på køl i 1 time.
2 Varm grillen godt
op.
Bland mel og
spidskommen sammen og krydr med salt og peber.
Drys melet ud på en stor tallerken og vend forsigtigt sardinerne i det, til de
er godt dækket overalt.
3 Pensl sardinerne
med olie og grill dem ved jævn varme i 3-4 min på hver side.
Server straks.