Jeg har nydt denne flanksteak flere gange end jeg kan huske, og jeg er overbevist om, at den bliver bedre og bedre for hver gang. Giver 4-6
portioner
# Ingredienser
½ dl Worcestershire sauce
½ dl olie
2 spsk grillsauce
4 fed knust hvidløg
2 tsk friskpresset citronsaft
1 tsk stærk pebersauce
½ tsk sennepspulver
4 spsk af hver af finthakket koriander og persille
en flanksteak på 700-900 g
* Tilberedning
1 Bland alle ingredienserne undtagen flanksteaken og rør dem
godt sammen.
2 Afpuds kødet og læg det i en glasskål.
Hæld marinaden over og vend kødet så det er dækket på begge
sider.
Dæk til og lad det marinere i køleskabet i 24 timer, hvor
det vendes 4-6 gange.
3 En time før tilberedningen tages kødet op af marinaden og
duppes tør med køkkenrulle. Gem marinaden.
4 Grill kødet over stærk varme til det er stegt som du
ønsker det.
Pensl efter behov med resten af marinaden.
Stegetid: medium 7-8 min på hver side, gennemstegt 10 min på
hver side.
Serveres skåret i skiver på tværs af muskelfibrene.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
-----------
ooo OÔO ooo -----------