Logo

Killer grillet flanksteak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Killer grillet flanksteak

 
Jeg har nydt denne flanksteak flere gange end jeg kan huske, og jeg er overbevist om, at den bliver bedre og bedre for hver gang. Giver 4-6 portioner

 
# Ingredienser
½ dl Worcestershire sauce
½ dl olie
2 spsk grillsauce
4 fed knust hvidløg
2 tsk friskpresset citronsaft
1 tsk stærk pebersauce
½ tsk sennepspulver
4 spsk af hver af finthakket koriander og persille
en flanksteak på 700-900 g

 
* Tilberedning
1 Bland alle ingredienserne undtagen flanksteaken og rør dem godt sammen.

 
2 Afpuds kødet og læg det i en glasskål.
Hæld marinaden over og vend kødet så det er dækket på begge sider.
Dæk til og lad det marinere i køleskabet i 24 timer, hvor det vendes 4-6 gange.

 
3 En time før tilberedningen tages kødet op af marinaden og
duppes tør med køkkenrulle. Gem marinaden.

 
4 Grill kødet over stærk varme til det er stegt som du ønsker det.
Pensl efter behov med resten af marinaden.
Stegetid: medium 7-8 min på hver side, gennemstegt 10 min på hver side.
Serveres skåret i skiver på tværs af muskelfibrene.

 


✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her