Dette er en sjov dessert at lave efter en grillmiddag. Alle dypper i chokoladesaucen, og jeg garanterer, at der ikke bliver levnet. Giver 4
portioner
# Ingredienser
16 jordbær, skyllede og tørrede
en trekant vandmelon, skåret i terninger på 4 cm
16 skumfiduser
150 g mørk chokolade
3 spsk gylden sirup
1 spsk friskpresset citronsaft
8 små træspid, gennemvædede
* Tilberedning
1 Stik frugtstykkerne og skumfiduserne på 8 små træspid.
2 Kom chokolade, sirup og citronsaft i en ildfast skål.
Varm den forsigtigt på grillen og rør af og til indtil
blandingen
er smeltet og blank og glat.
Sæt den ved kanten af grillen for at holde den varm.
3 Steg kebabberne over middel varme i nogle få min og
vend dem en enkelt gang til de er varme.
Skumfiduserne smelter meget hurtigt.
Man kan også stege skumfiduserne på selvstændige spid,
så de kun får en hurtig bruning over kullene.
4 Server straks med chokoladesaucen som dip til kebabberne
ligesom til fondue.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------