Hvis du ikke har serveret kebab til hovedretten, har du nu
chancen for at afslutte måltidet med dem. Det kan ikke gå galt med denne
blanding af æbler, litchiblommer, bananer og figner - det er pragtfuldt! Giver 6 portioner
# Ingredienser
3 dl piskefløde
1 spsk ahornsirup
1 rødt æble, skåret i 6 både og kernehuset fjernet
2 bananer, skrællede og skåret i tykke skiver
16 jordbær, skyllede og tørrede
3 friske figner, skåret i kvarte (kan udelades)
2 spsk honning
2 spsk usaltet smør, smeltet
6 små metalspid eller gennemvædede træspid
* Tilberedning
1 Kom piskefløden og ahornsiruppen i en skål og pisk den let
til skum.
Dæk til og stil i køleskab.
2 Stik frugten på 6 spid.
Rør honningen sammen med det smeltede smør og
pensl kebabberne med blandingen.
3 Grill kebabberne over middel varme.
Vend dem hyppigt og pensl med resten af honningblandingen
indtil
frugten begynder at tage farve og er varm hele vejen
igennem, ca. 10 min.
4 Server straks med ahornflødeskummet
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------