Benyt en hvilken som helst blanding af bær i denne dessert.
eller kun en enkelt slags bær, hvis du vil. Den har en vidunderlig smag uanset
hvad du vælger. Giver 6 portioner
# Ingredienser
1 tsk blandede krydderier
100 g usaltet smør, smeltet
6 skiver madeira-kage, ca. 2,5 cm tykke
700 g blandede bær, fx solbær, hindbær, blåbær
2 spsk æblejuice
2 spsk sukker
2 spsk Creme de cassis
* Tilberedning
1 Rør de blandede krydderier sammen med smørret og
pensl begge sider af kagestykkerne.
2 Læg bærrene i en gryde med æblejuice og sukker.
Kog det forsigtigt over grillen til sukkeret er smeltet og
bærrene begynder at safte.
Flyt den til et koldere område på grillen og tilsæt likøren.
3 Varm kagestykkerne over middel varme, 1 minut på
hver side eller til de er let ristede.
Kagen brænder let på, så hold godt øje med den.
4 Server den ristede kage med de varme bær ovenpå,
ledsaget af vaniljeis.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------