Logo

Fatty'cue-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fattycue-rub

 

Her er en krydderiblanding med bid. Den er især god til barbecuegrillet laksefilet, oksebryst og hele stykker svinekød. Opskriften rækker til ca. 4 kg kød. Divider mængderne, så de passer til det, du vil grille.

#

6 cl salt

1½ cl friskkværnet sort peber

6 cl stødt koriander

6 cl stødt ingefær

1½ cl chiliflager

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 

Fatty'cue restaurant i New York (nu lukket)

 

Fattycue-rub

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her