Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld sauce ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. Jordnøddesauce, sataysaus, bumbu
kacang, sambal kacang eller pecel er en sauce lavet af malede ristede eller
stegte jordnødder, der er vidt brugt i køkkener verden over.
De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 dl kokosmælk
1 tsk rød karrypasta
4 spsk jordnøddesmør
saft fra 1 lime
1 tsk Sambal Oelek (efter smag)
2 spsk rørsukker
1 spsk fiskesauce (evt soya sauce)
* Tilberedning
Opvarm 4 spsk af kokosmælken i en kasserolle og rør
karrypasta og jordnøddesmør i.
Tilsæt resten af ingredienserne under omrøring.
Afkøl - Kan holde sig 1 uge i køleskabet.