Denne sauce er god
til alle slags kød og nogle fjerkræretter, men især oksekød og and. En sundere
udgave kan fås ved at bruge yoghurt i stedet for cremefraiche. Giver 3
dl
# Ingredienser
3 spsk groft sennep
2 spsk revet
peberrod eller peberrodssauce
1 tsk honning
2¼ dl cremefraiche
2 spsk hakket purløg
* Tilberedning
Bland sennep og
peberrod med honning.
Rør cremefraiche og
purløg i.
Sæt i køleskab i
mindst 1 time og
lad den så stå i
stuetemperatur i 30 min før brug.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------