Logo

Chimichurri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chimichurri

 

Nationalsaucen til grillmad i Argentina og Uruguay, og den passer virkelig til alt.

4-6 portioner

#

½ dl friskpresset citronsaft

1½ dl olie

4 fed hvidløg

½ tsk friskkværnet sort peber

1 nip cayennepeber eller chiliflager

1 spsk tørret oregano eller ½ dl friske blade

½ tsk salt

1 dl hakket persille

*

 

Hak alle ingredienserne sammen i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

Saucen skal være så jævn og ensartet som muligt.

Kan holde sig flere uger i køleskab i en lukket beholder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her