Logo

Chipotle hummus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chipotle hummus

 

Første gang jeg lavede denne hummus, var til en fest med lam på Gotland. En dud med egyptiske rødder kom hen og takkede mig for den bedste hummus, han nogensinde havde spist.

4-6 portioner

 

1 dåse (ca. 400 g) kikærter, grundigt skyllede

½ citron saft af

2 fed hvidløg

2-3 spsk færdigkøbt chipotle sauce & marinade eller en anden chipotlesauce

¾ dl tahini (sesampasta)

½ tsk stødt spidskommen

1 dl kyllinge- eller grønsagsbouillon

½ tsk salt

1 dl hakket persille

¼ dl olie

*

Kør alle ingredienserne jævne i en foodprocessor med skarp kniv eller brug en kraftig stavblender. Hummus kan holde et par dage i køleskab i en tillukket emballage.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her