Logo

Rib-eye steaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rib-eye steaks

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rib-eye steaks af højreb a 250 g

3 fed hvidløg

5 spsk gin

5 spsk vermouth

4 spsk rapsolie

1 tsk salt

1 tsk sort peber, stødt

1 spsk frisk basilikum, hakket

1 tsk frisk oregano, hakket

oliven med peberfrugtfyld

*

Hvidløgsfeddene pilles og hakkes fint og kommes i en skål sammen med gin og vermouth.

Tilsæt olie, salt, peber, basilikum og oregano og rør godt.

Mariner kødet i 2 timer.

Lad kødet dryppe godt af efter marineringen og grill 4 minutter på hver side.

Lad steakene hvile ganske kort, sæt oliven på træspyd og derefter i kødet og server.

 

Tip til tilbehør: Ciabatta med hjemmerørt kryddersmør.

 

Rib-eye steaks

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her