Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 tykstegsbøffer a ca. 200 g
4 pitabrød
rucolasalat
1 fennikel, skåret i tynde skiver
1 rødløg, skåret i tynde skiver
1 fed hvidløg, presset
1 spsk grov dijonsennep
2 spsk hvidvinseddike
4 tsk sukker
salt og peber
*
Varm olien op i en pande og sauter fennikel, løg og hvidløg.
Skru op for varmen, kom sukker i og lad det karamellisere
under omrøring, til alt bliver brunt.
Rør sennep og eddike i og krydr med salt og peber.
Lad simre i 10 minutter under omrøring.
Grill steakene 4 minutter på hver side.
Flæk pitabrødene og grill dem med 1 minut.
Læg fennikel-løg-blandingen underst i pitabrødet, læg en
steak på, krydr med salt og peber, kom rucolasalat øverst og slut af med den
anden halvdel af brødet.
Grilltid - 4 minutter på hver side