Ribeye på grill er den bedste bøf! Fedtmarmoreringen er helt
perfekt til at grille en mør bøf, og du skal vende bøffen ofte under turen på grillen.
... Ribeye steak kan serveres med Pommes Anna og pebersauce.
Personer: 4. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 10-15 min.
Grillmetode: Direkte/Indirekte.
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 125 °C. Kernetemperatur:
57 °C.
# Ingredienser
Ribeye (1 kg)
havsalt
olie
I køkkenet
Skær kødet i fire steaks af samme størrelse.
Krydr med olie, salt og peber.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte varme, ca. 250 °C.
På en kulgrill skal du bruge briketter eller trækul i en mængde, der svarer til en hel grillstarter.
Sæt støbejernsristen på og lad den blive varm.
Når risten er godt varm, skal du lægge steakene på støbejernsristen
og grille dem i 1-2 minutter.
Vend herefter steaksene, og gør det samme på den anden side.
Flyt steaksene til indirekte varme, og grill videre i 5-10
minutter alt efter størrelse og smagspræferencer.