Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
4 mørbradbøffer a ca. 200 g
12 sardelfileter i olie, fra glas
2 spsk olivenolie
2 spsk estragoneddike
2 spsk tør sherry
3 fed hvidløg, pressede
½ spsk friske oreganoblade, hakkede
½ spsk friske estragon blade, hakkede
havsalt og sort peber
*
Mos sardellerne med en gaffel og kom dem i en skål sammen
med olivenolie, estragoneddike, hvidløg og sherry.
Bland krydderurterne i og lad kødet marinere i en time.
Tag kødet op af marinaden og grill det i 3 minutter på hver
side.
Tag det af grillen, drys med havsalt og peber og server
bøfferne med den tiloversblevne marinade.
Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler
#
4 mellemstore kartofler
4 spsk rapsolie
1 bdt rosmarin
salt og peber
*
Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg
dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad.
Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin.
Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C.
Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til
servering.