Denne sauce er tilberedt på forhånd og pensles på maden i de
sidste min af stegetiden. Egner sig godt til fisk, skaldyr, kylling og
svinekød. Giver 1¼ dl
# Ingredienser
2 spsk olie
2 friske røde chili uden kerner og hakket fint
2 tsk revet ingefær
2 fed knust hvidløg
1¼ dl tør hvidvin
4 spsk sojasauce
2 spsk farin
2 tsk majsstivelse
1 spsk citronsaft
* Tilberedning
1 Varm olien på en pande og tilsæt chili, ingefær og
hvidløg.
Lad det stege i 1-2 min under hyppig omrøring. Det må ikke
brune.
2 I en anden skål piskes vin, sojasauce, farin og
majsstivelse sammen
og hældes på panden.
3 Bring det i kog under omrøring indtil det begynder at
blive tykt.
Hæld saucen i en skål og lad den køle af.
4 Rør citronsaften i den afkølede sauce.
5 Pensl glaseringen over din grillmad i de sidste 15 min af
stegetiden.
Sørg for at varmen er middel, så glaseringen ikke bruner for
hurtigt.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------