Få den bedste opskrift på skøn og velsmagende grillet entrecôte,
grillede kartofler og salsa af persille, oliven, peberfrugt, hvidløg og oregano
Portioner: 4. Tid 50 min.
# Ingredienser
2 spsk olie
2 fed hvid løg, presset
1 spsk frisk oregano, hakket fint
2 tsk citronskal, revet fint
1 spsk citronsaft
4 x 125 g kalve-entrecôte
GRØN OLIVENSALSA:
1 spsk citronsaft
3 spsk bredbladet persille, hakket groft
80 g store grønne oliven, hakket fint
1 lille rød peberfrugt (150 g), hakket fint
1 spsk olie
1 fed hvidløg, presset
1 spsk frisk oregano, hakket fint
GRILLEDE ASPARGESKARTOFLER:
1,5 kg store aspargeskartofler
0,6 dl friske timianblade
1 spsk citronskal, revet groft
2 fed hvid løg, presset
0,8 dl olie
0,6 dl citronsaft
* Tilberedning
Lav den grønne olivensalsa: Bland ingredienserne i en lille
skål.
Lav de grillede aspargeskartofler:
Kog eller damp kartoflerne (evt. i mikroovn), til de er
møre.
Hæld vandet fra.
Halver kartoflerne på langs.
Bland timian, citronskal, hvidløg, olie, citronsaft og
kartofler i en skål,
og ryst den for at dække kartoflerne med krydderblandingen.
Steg kartoflerne på en varm, oliesmurt grillpande eller på
en havegrill
i ca. 15 min, til de er brune.
Bland olie, hvidløg, oregano, citronskal og -saft i en lille
skål, og
pensl kødet med blandingen.
Steg kalve-entrecoterne på en varm, oliesmurt grillpande
eller
på en havegrill, til de er brune på begge sider og stegt som
ønsket.
Server entrecôte med salsa og kartofler.
Pr. portion: 35 g fedt, 2897kJ
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk