Denne opskrift er
til alle "grillgourmeter". Den er fantastisk med en god Côtes du Rhône rødvin. Panko
rasp, som er japansk, giver en spredere skorpe end almindelig brødkrumme.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
4 kalvekoteletter,
skåret så benet er fritlagt
2 spsk hvidløgssalt
2 tsk friskkværnet
sort peber
2 kopfulde pankorasp
1¼ dl olie
1 spsk hakket
hvidløg
8 tynde skiver
prosciutto
4 trekanter blød
blåskimmelost eller brie
* Tilberedning
1 Krydr koteletterne
med salt og peber.
2 Grill koteletterne
over stærk varme, 7-9 min på hver side,
eller til de er
stegt som du ønsker det.
3 Bland rasp, olie
og hvidløg.
Oven på hver kotelet
lægges to skiver prosciutto og en trekant ost.
Øs mere af
raspblandingen oven på osten.
Læg dem på grillen
under låg og steg dem i ca. 10 min
eller til osten
smelter. Server straks.
INFO: Côtes du Rhône betyder oversat skråningerne ved Rhône og dækker over et stort vinområde i den sydlige del af Frankrig.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------