Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
# Ingredienser
1 kg højrebssteg
1 spsk løgpulver
1 spsk hvidløgspulver
1 tsk salt
2 tsk sort peber, stødt
1 tsk paprika
* Tilberedning
Gnid højrebet med krydderierne og sæt det i ovnen ved 140 °C
i 45 min.
Herefter tages det ud og skæres i 4 lige store skiver.
De fire skiver steges ca. 1½ min på hver side ved høj
varme
på en grill eller grillpande.
Tip til tilbehør: Bagte kartofler med krydderurtekvark
# Ingredienser
4 mellemstore kartofler
4 spsk rapsolie
100g kvark
2 spsk cremefraiche
1 lille løg
2 spsk hakket purløg
salt og peber
* Tilberedning
Skyl kartoflerne grundigt, skær et snit i dem på langs og
strø salt på.
Smør 4 stykker alufolie med olien og pak kartoflerne ind.
Grill dem ca. 40 min over indirekte varme ved ca. 200
°C eller i ovnen.
Pil løget, hak det fint og kom det og purløget i kvarken,
tilsæt salt og peber og bland godt.
Luk kartoffelpakkerne op foroven.
Tryk forsigtigt kartoflerne åbne med en gaffel, kom
kvarkfyldet i og server.