Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk. Elsker du ligesom mig sol og sommer? Så kan disse lækre grillspyd
med svinekød få dig til at komme lidt i sommerstemning, uanset årstid. - prøv selv.
Til 4 Personer
# Ingredienser
450 g afpudset svinekam
3 dl tør fransk æblecider
1 spsk frisk salvie, fintsnittet
6 sorte peberkorn, knuste
2 sprøde æbler
1 spsk solsikkeolie
Tilbehør: godt brød med sprød skorpe
* Tilberedning
I køkkenet
Skær kødet i tern på 2½ cm med en skarp kniv og kom det op i
et fladbundet fad (ikke metal).
Pisk cider, salvie og peber sammen, hæld det over kødet og
vend det godt sammen.
Dæk med film, stil det på køl og lad kødet marinere i 1-2
timer.
Lad kødet dryppe af, men gem marinaden.
Skær æblerne i kvarte og fjern kernehusene, men lad være med
at skrælle dem.
Skær dem i både og dyp dem i marinaden fra kødet.
Sæt skiftevis kød og æbler på metalspid, og rør
solsikkeolien i resten af marinaden.
Ved grillen
Varm grillen godt op.
Grill spiddene på grillristen ved jævn-stærk varme i 12-15
min.
Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem ved samme lejlighed
med marinaden.
Anret spiddene på et stort fad:
Træk evt. kød og æbler af spiddene inden serveringen.
Server straks med godt brød til.