Logo

Grillstegning af svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegning af svinemørbrad


Lækker opskrift på grillet svinemørbrad med en suveræn barbecuemarinade, som karamelliserer og smager fantastisk efter en tur på grillen.

 

1 svinemørbrad afpudses, pensles med krydderolie eller barbecuesauce.

Steges 8-12 min. afhængigt af tykkelsen. Vendes ofte.

Pensles og drysses med salt under stegningen.

 

Serveres med flûte og salat fx blomkålsbuketter, tomatbåde, radiseskiver, agurketerninger, ærter og finsnittet nye løg med top.

 

Grillstegning af svinemørbrad

Du kan også vikle baconskiver om svinemørbraden, og grille den sprød.

 

Grillstegning af svinemørbrad

Eller du kan fylde ost, mandler, champignonstykker eller krydderurter - bland selv.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her