Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
8 nye kartofler,
vaskede men med skræl
1 aubergine, i 8
stykker
8 tykke skiver agurk
1 rød peberfrugt,
uden kerner og i 8 stykker
1 gul peberfrugt,
uden kerner og i 8 stykker
225 g halloumi
(græsk ost) i 8 stykker
2 nektariner, uden
sten og i både
8 faste hvide
champignoner
2 spsk olie
2 tsk frisk timian,
finthakket
2 tsk frisk rosmarin, finthakket
salt
tzatziki, som
tilbehør (se opskrift)
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op.
Skær kartoflerne i
både og kog derefter løg og kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 20
min, eller til de er knap møre.
Hæld vandet fra og
lad dem køle af.
Blancher i
mellemtiden auberginen i kogende vand i 2 min, tilsæt derefter agurken og kog
videre i 1 min.
Tilsæt
peberfrugterne og kog videre ved svag varme i 2 min, hæld vandet fra og lad grønsagerne
køle af.
2 Kom de afkølede grønsager,
ost, nektariner og champignoner op i en skål.
Tilsæt olie og urter
og vend det godt rundt.
Sæt grønsager, ost,
nektariner og svampe på 4 metalspid.
3 Grill spiddene i
15 min.
Vend dem ofte
undervejs.
Anret dem på et
stort serveringsfad og server straks med tzatziki til.