Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 majskolbe
1 grøn madbanan,
skrællet og i tykke skiver
1 aubergine, i store
tern
1 rød peberfrugt,
uden kerner og i store tern
1 grøn peberfrugt,
uden kerner og i store tern
1 løg, i både
8 faste champignoner
4 cherry tomater
Marinade:
1½ dl tomatjuice
4 spsk solsikkeolie
4 spsk limesaft
3 spsk soja
1 skalotteløg,
finthakket
2 fed hvidløg,
finthakkede
1 frisk grøn chili,
uden kerner og finthakket
½ tsk stødt kanel
peber
* Tilberedning
1 Pil bladene og
silken af majsen og skær den i 2½ cm tykke skiver.
2 Rør alle
ingredienser til marinaden sammen i en skål og krydr med peber.
Fordel marinaden
over grønsagerne og vend det hele godt sammen.
Dæk med film, stil
det på køl og mariner grønsagerne i 3 timer.
3 Varm grillen godt
op.
Lad grønsagerne
dryppe af, men gem marinaden.
Sæt grønsagerne på
metalspid.
Grill spiddene i
10-15 min.
Vend dem ofte
undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.
Anret dem på et
stort fad og server straks.