Logo

Pastrami-rub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastrami-rub

 

Meget fin til okse- og svinekød og rækker til et stykke på ca. 3 kg.

#

¼ dl salt

1 spsk friskkværnet sort peber

2 spsk stødt koriander

2 spsk sennepspulver eller stødte sennepsfrø

1 tsk cayennepeber

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her