Der er noget helt
specielt ved at sammensætte nektariner og mandler. De to smagsindtryk får
englene til at synge. Giver 6 portioner
# Ingredienser
3 modne nektariner
1 stor appelsin
kogende vand
¼ tsk mandelessens
50 g usaltet smør,
skåret i 6 stykker
2¼ dl flødeskum
eller yoghurt
6 knuste kiks med
mandelsmag
* Tilberedning
1 Halver
nektarinerne og tag stenene ud.
Læg hver halvdel på
et stykke kraftigt alufolie med snitfladen opad.
2 Med en
kartoffelskræller skrælles skallen af en halv appelsin og
skæres i meget tynde
strimler.
Hæld kogende vand
over strimlerne og lad dem stå i 10 min.
3 I en anden skål
blandes saften fra appelsinen med mandelessens.
4 Hæld noget af
appelsinsaften i hver halve nektarin, kom en klat smør
og nogle af de
afdryppede strimler appelsinskal ovenpå.
Luk alufoliepakken
og sørg for at samlingerne er helt tætte.
5 Grill pakkerne med
lukningerne opad over middel varme til frugten
er blevet blød og
varm helt igennem og smørret er smeltet, ca. 10 min.
6 Åbn pakkerne og
kom flødeskum eller yoghurt oven på nektarinerne
sammen med de knuste
kiks.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------