Når man er færdig med lækker mad på grillen, så mangler der
tit en lækker og nem dessert. Lav en grillet banan med skyr. Bag brødet i
grillen ved indirekte middelhøj varme og grill bananerne i 1-2 min. over
direkte høj varme på skrællen.
Personer: 6. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 1 time.
Grillmetode: Direkte/Indirekte.
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 160 °C. Udstyr: Brødform
# Ingredienser
100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
100 g birkes
2 tsk salt
5 æg
1 dl olie
3 bananer
4 spsk skyr
½ vaniljestang
*
I køkkenet
Brød: Bland alle dele til brødet, og hæld det i en form på
ca. 1 liter.
Banan: Skær bananen i tykke skiver á 2 cm tykkelse med skræl
på.
Skyr: Fjern vaniljekorn fra stangen, og bland det i skyren.
Ved grillen
Brød: Bag brødet i grillen ved indirekte middelhøj varme,
160 °C, i 1 time.
Banan: Grill bananerne i 1-2 min. over direkte høj varme på
skrællen. Fjern skrællen.
Servér en tynd skive brød med grillet banan og vaniljeskyr
som tilbehør.