Grillede nektariner med marcipan, ost, revne mandler og valg
mellem is, cremefraiche og flødeskum. Flot og lækker lille dessertanretning. Se
opskriften her.
6 personer
# Ingredienser
6 nektariner
150 g marcipan
1 dl mascarpone ost
4 spsk mandelflager (eller
knuste makroner)
Is/cremefraiche/flødeskum
# Ingredienser
Halver nektarinerne
og fjern stenene (det er ikke nemt).
Del marcipanen i 12
stykker og form dem til kugler.
Tryk hver kugle ind
i midten af nektarinerne.
Kom en spsk af
mascarpone osten på og drys mandelflager over.
Varm grillen op hvis
dette ikke er gjort i forvejen.
Pensl risten med
lidt olie og
Grill nektariner med midten nedad indtil de har fået farve
og striber.
Fyld revet marcipan og mandler i midten og kom nektariner
tilbage
på grillen med den anden side nedad.
Kom låget på grillen og lad dem grille videre indtil
marcipanen er
blevet sprød og gylden og frugten er blød.
Server straks med is eller flødeskum eller cremefraiche.
Variation: Æbler kan
også bruges.
Energi pr. pers.:
810 kj (190 kcal) Protein: 8%. 4 g. Fedt 39%,8 g. Kulhydrat: 53%. 25 g.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk