Logo

Guacamole med rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Guacamole med rødløg

 

Guacamole er godt til alt grillet. Askorbinsyre (E 300), bedre kendt som C-vitamin, indgår i opskriften, fordi avocadoens grønne farve så holder meget bedre. Det er praktisk, især hvis du laver så meget, at der bliver noget tilovers.

4 portioner


# Ingredienser

2 avocadoer, kødet i små tern

½ rødløg, hakket meget fint

½ lime, saft af

1 fed hvidløg, presset

1 lille tomat, hakket fint

1 nip koriander

1 nip askorbinsyre

salt


* Tilberedning

Bland alle ingredienserne til guacamolen, og smag til med salt.

Lad den stå koldt indtil servering.

 

Tips: camole er en traditionel mexicansk dip eller sauce, som består af moset avocado og havsalt. Navnet guacamole stammer fra Nahuatl: Ahuacamolli, der er dannet ud fra ordene Ahuacatl (= "avocado") + molli (= "salsa"). Moderne varianter indeholder ofte hakkede rødløg, hvidløg og tomat, koriander, og limesaft.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her