Dette er en meget
skarp sauce med grønne peberkorn. Den kan laves i forvejen og varmes op lige
før serveringen. Giver 3½ dl
# Ingredienser
1 tsk usaltet smør
1 spsk lage fra
glasset med peberkorn
1½ spsk cognac
2 spsk hvidvin
2 spsk grønne
peberkorn fra glas, afdryppet
350 g oksebouillon
4 spsk cremefraiche
salt efter smag
* Tilberedning
1 Kom smør,
peberkornslage, cognac og hvidvin i en kasserolle.
Bring det i kog,
skru ned for varmen og lad det småkoge
til det er reduceret
til ca. en spiseskefuld.
2 Tilsæt peberkorn
og oksebouillon og reducer det igen til ca. 1¼ dl.
3 Tilsæt
cremefraiche og salt, bring det i kog og server det til bøffer.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------