Frisk havesyre er
oplagt til grillet laksefilet eller til anden form for grillet eller stegt
laks. Denne hurtigt tilberedte sauce er også velegnet til kogt tun eller torskekotelet.
# Ingredienser
110 g smør
1 stor håndfuld
friske havesyrer, uden stilk og fint strimlet
½ frisk citron
salt og friskkværnet
sort peber
# Tilberedning
1. Smelt smørret i
en lille gryde ved middel varme eller på en grillrist.
Rør i det om
nødvendigt.
Tilsæt
syrestrimlerne og steg dem i 1 min under omrøring, til de
netop begynder at
falde sammen.
2. Pres citronsaften
i og smag til, tilsæt salt og peber.
Tages af varmen og
serveres straks.
INFO: Havesyre er en krydderurt med en frisk og syrlig smag, der gør den velegnet og næsten
uundværlig til både salater, retter med fisk, suppe og meget anden madlavning.
Rumex acetosa er forholdsvis let at dyrke, og har du ikke meget erfaring med
krydderurter, kan denne urt derfor være et godt sted at starte.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk