Logo

Argentinsk asado marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Argentinsk asado marinade

 

Asadokrydderi rækker til ca. 2 kg kød og passer til fjerkræ, kalve- og flæskekød.

#

2 tsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

2 tsk salvie

2 tsk timian

¼ tsk cayennepeber

1 tsk hvidløgspulver eller 1 fed hvidløg, presset  

olivenolie

*

MARINERING TRIN FOR TRIN

1. Pisk ingredienserne sammen.

2. Mariner småstykker, tynde skiver eller portionsstykker.

3. Læg det marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.

4. Mariner et par timer eller mere, vend posen et par gange.

5. Tør marinaden grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.

6. Grill på den ene side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.

Gentag, til marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.

7. Opbevar marinaden i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her