Asadokrydderi rækker
til ca. 2 kg kød og passer til fjerkræ, kalve- og flæskekød.
#
2 tsk salt
1 tsk friskkværnet
sort peber
2 tsk salvie
2 tsk timian
¼ tsk cayennepeber
1 tsk hvidløgspulver
eller 1 fed hvidløg, presset
olivenolie
*
MARINERING TRIN FOR
TRIN
1. Pisk
ingredienserne sammen.
2. Mariner
småstykker, tynde skiver eller portionsstykker.
3. Læg det
marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.
4. Mariner et par
timer eller mere, vend posen et par gange.
5. Tør marinaden
grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.
6. Grill på den ene
side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.
Gentag, til
marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.
7. Opbevar marinaden
i køleskab.