Logo

Barbecue marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barbecue marinade


En god barbecue marinade/sauce kan bruges til mange lejligheder, og er helt perfekt at smøre dit kød med inden du giver det en tur på grillen. En god barbecue marinade er god til at komme i en frysepose med kødet og lægge i køleskabet natten over. Kan bruges til stort set alt slags kød, og den er altså et must at have i køleskabet i grillsæsonen.


# Barbecuemarinade:

1½ dl sherry

3 spsk koncentreret tomatpuré

2-3 fed knust hvidløg

1 revet løg

2 tsk ingefær

¼ tsk sort peber

2-3 tsk barbecuekrydderi

*

Rør marinaden godt sammen og den er klar.

Pensl marinaden på kødet der skal grilles eller kom marinade i en frysepose sammen med kødet og lad det trække 2 timer i køleskabet, gerne længere.

Læg posen i et fad og vend posen rundt flere gange.

 

ALTERNATIV

 

Barbecue marinade


# Barbecuemarinade:

1 fed hvidløg

1½ spsk olie

1 spsk paprika

1½ spsk tomatketchup

1 spsk sojasauce

1 spsk brun farin

¼ spsk balsamico

½ tsk cayennepeber

½ tsk salt

*

Pres hvidløg til marinaden, og bland det sammen med olien og de øvrige ingredienser.

Smør kødet godt ind i marinaden, og læg det på grillen.

Brug en pensel til at smøre mere marinade på i løbet af stegetiden.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her