Logo

Adobo marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Adobo marinade

 

Adobo er spansk for sauce, krydderi eller marinade. Denne passer både til kød, fed fisk og fjerkræ samt rodfrugter, som skal tilberedes ved indirekte strålevarme eller i folie.

 

#

1 spsk olie

4 fed hvidløg, pressede

3 spsk stødt ancho (chili med kraftig smag, prøv fx den fra Santa Maria)

2 spsk æbleeddike

2 spsk koldt vand

1 spsk oregano

½ tsk sukker

1 tsk salt

*

 

MARINERING TRIN FOR TRIN

1. Byg marinaden op af komponenterne syrlig væske, vand, salt, krydderier og lidt olie.

2. Mariner småstykker, tynde skiver eller portionsstykker.

3. Læg det marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.

Mariner et par timer eller mere.

Tør marinaden grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.

6. Grill på den ene side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.

Gentag, til marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.

Opbevar den i køleskab.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her