Den aromatiske smag
af ingefær og sojaens bløde salthed er perfekt til alt kød, fjerkræ og fedfisk.
Marinaden rækker til ca 1½ kg.
#
½ dl soya
2 spsk mirin (sød
japansk risvin uden alkohol)
Brug alternativt 1
spsk honning og 1 spsk vand.
2 spsk hvidvin
3 store salatløg,
både det hvide og det grønne
2 store fed hvidløg
1 stort stykke (ca.
5x5 cm) frisk ingefær, skrællet
1 tsk chiliflager
*
MARINERING TRIN FOR
TRIN
1. Blend alle
ingredienser i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.
Marinaden skal være
så jævn som muligt.
2. Mariner
småstykker af kødet, tynde skiver eller portionsstykker.
3. Læg det
marinerede i en frysepose, pres luften ud, og luk til.
4. Mariner et par
timer eller mere.
5. Tør marinaden
grundigt af, når det er tid til at grille. Gem marinaden.
6. Grill på den ene
side, og pensl eller dryp derefter marinaden på, og grill igen.
Gentag, til
marinaden er brugt eller til alt er perfekt grillet.
7. Opbevar marinaden
i køleskab.
3 salatløg.