Lad ikke rå fisk og
madvarer ligge i sol og varme, inden de tilberedes. Sørg for, at de er dækket
til og kølet ned – opbevar dem i køleskabet
Forberedelsestid 15 min
/ Stegetid 10-12 min / 4 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
4
helleflynderbøffer, hver på 175 g
salt og friskkværnet
sort peber
100 g smør
revet skal og saft
af 1 usprøjtet lime
2 spsk friskhakket
estragon
* Tilberedning
1. Krydr
helleflynderen med salt og friskkværnet sort peber.
2. Rør resten af
ingredienserne sammen til kryddersmør i blenderen.
3. Stil halvdelen af
smørret til side.
Smelt resten i en
lille gryde, og pensl begge sider af fisken med det.
Smid resten af det
smeltede kryddersmør ud.
4. Grill fisken over
direkte, medium varme i 10-12 min, eller
til den er mør og
gennemstegt; vend en gang undervejs
(den præcise tid
afhænger af bøffernes tykkelse).
Server med klatter
af kryddersmørret og eventuelt couscous.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk