Helleflyndersteaks er et fremragende alternativ til
laksesteaks, især hvis du ønsker en mindre fed fisk. De er tykke nok til at
blive grillet uden hjælp af en grillkurv, hvad der ikke kan siges om ret mange
andre fisk med hvidt kød. Giver 4 portioner
# Ingredienser
2 spsk rødvinseddike
1 stort løg, revet eller skåret i skiver
2 spsk tomatpuré
4 fed hvidløg, hakket
2 tsk farin
1 til 2 spsk rød chilipasta (valgfrit)
2 tsk ansjospasta
4 helleflyndersteaks a 250 g
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen helleflynderen i en lille
skål og bland godt.
2 Læg fisken i en glasbageform.
Hæld marinaden over fisken og vend den så den er dækket på
alle sider.
Dæk til og lad den marinere i 1 time.
3 Tag helleflynderen op af formen og gem noget af marinaden.
Grill den over stærk varme i ca. 6 min på hver side, og
pensl den med marinaden under stegningen.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------