Dette er en enkel, men lækker måde at tilberede kyllinger
på. Hvis du er begynder i grillkunsten, er dette en god opskrift at begynde
med, da kyllingelår ikke er så sarte og meget lette at stege.
Giver 4-8 portioner
# Ingredienser
1¼ dl vegetabilsk olie
2 spsk friskpresset limesaft
2 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk balsamicoeddike
2 fed knust hvidløg
1 spsk citronpeber
1 tsk havsalt
1 tsk limeskal
8 kyllingelår med overlår
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen kyllingestykkerne i en
lille skål
og bland godt.
Læg kyllingelårene i marinaden i en plasticpose og luk den.
Drej den rundt så kødet bliver dækket på alle sider.
Lad det marinere i køleskab i 4 timer.
2 Grill kyllingestykkerne over middel varme under låg.
Vend dem efter behov, steg ca. 35-45 min eller til kødsaften
er klar.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------