Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
16 kyllingevinger
4 spsk solsikkeolie
4 spsk lys soja
5 cm frisk ingefær,
grofthakket
2 fed hvidløg,
grofthakkede
saft og revet skal af 1 citron
2 tsk stødt kanel
2 tsk stødt
gurkemeje
4 spsk flydende
honning
salt og peber
Sauce:
2 orange
peberfrugter
2 gule peberfrugter
olie, til at pensle med
1¼ dl yoghurt
2 spsk soja
2 spsk frisk
koriander, fintsnittet
* Tilberedning
1. Læg
kyllingevingerne i et stort, fladbundet fad (ikke metal).
Kom olie, soja,
ingefær, hvidløg, citronskal og -saft, kanel, gurkemeje og honning op i en
foodprocessor og blend det til en glat pasta.
Krydr med salt og
peber.
Hæld blandingen over
kyllingen, vend det godt sammen, dæk med film og stil det på køl i op
til 8 timer.
2. Varm grillen godt
op.
Sauce:
Pensl peberfrugterne
med olie og grill dem på alle sider i ca 10 min, eller til skindet er
sortblistret overalt.
Tag dem af grillen,
lad dem køle lidt af, pil skindet af og fjern kerner og stilke.
Kom kødet i en foodprocessor sammen med yoghurten og blend det til en glat
creme.
Kom den op i en skål og rør sojaen og korianderen i.
3. Lad
kyllingevingerne dryppe af, men gem marinaden.
Grill dem ved
jævn-stærk varme i 8-10 min, eller til de er fuldkommen gennemstegte.
Vend dem
jævnligt undervejs og pensl dem med marinaden.
Server straks sammen med saucen.