Den sydvestlige del af Frankrig er kendt for dets retter med
and så vel som dets rigdom af svampe, som gerne spises sammen i enkle retter
som denne. Begynd måltidet med en kraftig grønsagssuppe, drik en herlig
Paulliac eller Gaillac og slut af med nogle lækre franske oste.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
700 g porcinisvampe eller andre store svampe
3 spsk olie
2 spsk hakket persille
4 udbenede andebryster med skind
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
½ dl rødvin
5 fed hakket hvidløg
* Tilberedning
1 Rids skindet på andebrysterne med regelmæssige mellemrum
og
læg dem i en skål.
Bland med salt, peber og halvdelen af vinen, halvdelen af
hvidløget og
halvdelen af olien. Vend dem og lad dem marinere i mindst 1
time.
2 Vend svampene i resten af blandingen af vin, hvidløg og
olie
og lidt salt og peber.
Svampene behøver ikke marinere mere end nogle få min.
3 Grill andebrysterne over stærk varme, begynd med
skindsiden nedad
i ca. 5 min og derefter 2-3 min på kødsiden, når de skal
være rosastegt.
Da fedtet smelter og drypper af, vil skindet blive sprødt.
Imens grilles svampene over stærk varme, et par min på hver
side.
4 Skær andebrysterne tyndt på tværs af fibrene og server
sammen
med svampene og et drys persille.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------