Andelår kan købes i
supermarkeder, ofte både friske og frosne, men kan også bestilles hos en
slagter. Brug en åben grill med kul eller en gasgrill.
4 portioner
#
4 hele andelår à ca.
300 g
salt og friskkværnet
sort peber
alufolie
Kirsebærglaze med
frisk timian, se opskrift
*
1. Opvarm ovnen til
125 °C.
Krydr lårene med
salt og sort peber, og pak dem ind i en lufttæt pakke af dobbelt lag alufolie.
2. Læg pakken med
andelårene ind i ovnen, og giv dem 2 timer.
Tag dem så ud, og
lad dem køle lidt af.
Lav salat og glaze i
mellemtiden, men bland ikke salaten med dressingen før servering.
3. Lad kullene
brænde ned, til gløderne er grå og dækker det halve af grillen.
Kontroller varmen, som
skal være meget stærk.
Salt andelårene
igen, og grill dem 10 min. over direkte varme.
Vend dem, når
halvdelen af tiden er gået.
Pensl andelårene 2-3
gange med glaze nogle minutter inden, de er færdige.
Server de frisk
grillede andelår med en salat