Logo

Grillede andelår med kirsebærglaze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede andelår med kirsebærglaze

 

Andelår kan købes i supermarkeder, ofte både friske og frosne, men kan også bestilles hos en slagter. Brug en åben grill med kul eller en gasgrill.

4 portioner

 

#

4 hele andelår à ca. 300 g

salt og friskkværnet sort peber

alufolie

Kirsebærglaze med frisk timian, se opskrift  

*

 

1. Opvarm ovnen til 125 °C.

Krydr lårene med salt og sort peber, og pak dem ind i en lufttæt pakke af dobbelt lag alufolie.

 

2. Læg pakken med andelårene ind i ovnen, og giv dem 2 timer.

Tag dem så ud, og lad dem køle lidt af.

Lav salat og glaze i mellemtiden, men bland ikke salaten med dressingen før servering.

 

3. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå og dækker det halve af grillen.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Salt andelårene igen, og grill dem 10 min. over direkte varme.

Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.

Pensl andelårene 2-3 gange med glaze nogle minutter inden, de er færdige.

Server de frisk grillede andelår med en salat

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her