Logo

Kirsebærglaze med frisk timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærglaze med frisk timian

 

Suveræn til lyst kød og fjerkræ.

4 portioner

#

1½ dl kirsebærmarmelade

1 skalotteløg, hakket fint

2 tsk rødvinseddike

2 spsk friske timianblade

½ tsk chiliflager

¼ tsk salt

*

Rør ingredienserne sammen. Opbevar glazen tillukket og i køleskab, så holder den et par uger.

 

Se mere: + Glasering - glaze



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her