Her kan du få inspiration til brandvarme opskrifter på mexicansk
mad. Det mexicanske køkken er ofte fyldt med chili og jalapeños, men også salsa,
guacamole og tortillachips
Til 4 personer
# Ingredienser
450 g kalkunkød. friskhakket
200 g mexicanske refried beans fra dåse
2-4 fed hvidløg, knuste
1-2 friske jalapeño-chilier, uden kerner og finthakkede
2 spsk tomatpuré
1 spsk frisk koriander, fintsnittet
1 spsk solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4 burgerboller
snittet salat
salsa
guacamole
tortillachips
*
I Køkkenet
Kom kalkunkødet op i en skål og bryd det let op med en
gaffel.
Rør de refried beans glatte med en gaffel og kom dem op til
kødet.
Tilsæt hvidløg, chilier, tomatpuré, koriander samt salt og
peber og ælt det godt sammen.
Form farsen til 4 lige store burgere, dæk med film og stil
dem på køl i 1 time.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Server de mexicanske kalkunburgere i de lune boller sammen med
snittet salat, salsa og guacamole, og tortillachips til.