Brug en åben grill
med kul eller en gasgrill. Lidt anderledes, lidt mere spændende - lige til at
spise
6 portioner
#
800 g hakket
svinekød (ca. 10 % fedt)
1 tsk salt
2 tsk fennikelfrø
1 tsk sort peber
½ tsk chiliflager
1½ spsk kartoffelmel
eller majsstivelse
1 dl koldt vand
olie til grillning
1 stort løg skåret i
skiver
2 røde peberfrugter
uden kerner
strimlet
icebergsalat
Mayonnaise, se opskrift
http://www.grillabc.dk/352/mayonnaise
6 burgerboller
*
1. Bland omhyggeligt
ingredienserne til farsen.
Form den til seks
lige store bøffer.
Brug evt. en stor,
rund kageudstikker som "form".
2. Gør løg, peberfrugter
og salat klar, og stil til side.
3. Lad kullene
brænde ned, til gløderne er grå.
Kontroller varmen,
der skal være middelstærk.
Grill bøfferne over
direkte varme, ca. 4 min. på hver side.
Grill løgskiver og
peberfrugter samtidig.
Grill bollerne på
begge sider, når resten er klar.
Smør mayonnaise på
bollerne, og saml burgerne med løg og peberfrugter og husk at gabe højt.