Længes du efter færdiglavet fastfood ? så lav din egen
smækre kyllingeburger i stedet, spækket med krydret kyllingefilet, saftig bacon
og smeltet ost
Til 4 personer
# Ingredienser
450 g kyllingekød, friskhakket
1 løg, revet
2 fed hvidløg, knuste
50 g pinjekerner, ristede
50 g gruyereost. revet
2 spsk purløg, fintsnittet
2 spsk hvedemel
8 skiver mager bacon
1-2 spsk solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4 burgerboller
strimlet salat
rødløg i ringe
*
I Køkkenet
Kom kyllingekød, løg, hvidløg, pinjekerner, ost, purløg samt
salt og peber efter behag op i en foodprocessor.
Blend det kort sammen ved hjælp af pulsknappen.
Kom farsen ud på et skærebræt og form den til 4 lige store
burgere.
Vend dem i melet, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.
Pak hver burger ind i 2 skiver bacon og sæt dem godt fast
ved hjælp af en tandstikker.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Pensl burgerne med lidt olie og steg dem ved jævn-stærk
varme på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Fjern tandstikkerne og server burgerne i de lune boller
sammen med snittet salat og rødløg i ringe.