Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.
Opskriften er
beregnet til 4 personer
#
2 T-bone
steaks, ca. 3 cm tykke
1 dl olivenolie
2 ubehandlede citroner, saft og revet skal af
2 fed hvidløg
2 rosmarinkviste
1 timiankvist
1 bdt frisk mynte
salt og peber
sukker
*
Hæld olivenolien i en blender sammen med revet skal og
saften af de to usprøjtede citroner.
Tilføj hvidløg, rosmarin, timian og mynte og blend det hele.
Kom kødet i en skål, dæk det med marinaden og mariner 2
timer i køleskab.
Lad det dryppe godt af, krydr med salt, peber og lidt sukker.
Grill på begge sider 7-8 minutter ved middel varme.
Pensl med marinaden flere gange undervejs.
Lad kødet hvile i 5 minutter før servering.
Også hertil passer grillede grønsager ganske fremragende.
Grilltid - 7-8 minutter på hver side ved
middel varme.