Logo

T-bone steak med et strejf af mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

T-bone steak med et strejf af mynte

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

2 T-bone steaks, ca. 3 cm tykke

1 dl olivenolie

2 ubehandlede citroner, saft og revet skal af

2 fed hvidløg

2 rosmarinkviste

1 timiankvist

1 bdt frisk mynte

salt og peber

sukker

*

Hæld olivenolien i en blender sammen med revet skal og saften af de to usprøjtede citroner.

Tilføj hvidløg, rosmarin, timian og mynte og blend det hele.

Kom kødet i en skål, dæk det med marinaden og mariner 2 timer i køleskab.

Lad det dryppe godt af, krydr med salt, peber og lidt sukker.

Grill på begge sider 7-8 minutter ved middel varme.

Pensl med marinaden flere gange undervejs.

Lad kødet hvile i 5 minutter før servering.

Også hertil passer grillede grønsager ganske fremragende.

 

Grilltid - 7-8 minutter på hver side ved middel varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her